Швед, Сергій МиколайовичЕльперін, Ігор Володимирович2012-12-202012-12-202012Швед, С. М. Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращення показників якості борошна / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Наукові праці НУХТ. — 2012. — № 46. — С. 5-10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4706Розроблено алгоритмічне, математичне і програмне забезпечення автоматизованої системи підтримки прийняття рішення, яка на основі аналізу і обробки інформації про показники якості борошна формує рішення рекомендації оператору технологу про доцільність використання того чи іншого поліпшувачів в залежності від хлібопекарських властивостей борошна, яке планується переробляти під час виготовлення хлібобулочних виробів. Developed algorithmic, mathematical and software automated decision support, which by analyzing and processing information about the quality of flour forming solution recommendations operator technologist whether the use of a improvers depending on the baking properties of flour, which will alter the manufacture of bakery products.uk-UKполіпшувачвластивості борошнанечітка логікасистема підтримки прийняття рішеньorganicproperties of flourfuzzy logicdecision support systemкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управлінняСистема підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращення показників якості борошнаArticle