Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичЗадорожній, В'ячеслав ВікторовичФурсік, Оксана ПетрівнаТкаченко, Марина Сергіївна2018-05-212018-05-212015Патент на винахід № 109586 UA МПК А23L 1/31 (2006.01) Посічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Задорожній В. В., Фурсік О. П., Ткаченко М. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а 2014 01004 ; заявл. 03.02.2014 ; опубл. 10.09.2015, Бюл. № 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27489Винахід належить до посіченого напівфабрикату з червоного м'яса птиці, який включає м'ясо куряче, харчову добавку, сіль, спеції, воду, який як м'ясо куряче містить червоне куряче м'ясо, як харчову добавку містить кремнезем, та додатково містить гарбуз та соєвий білок. The invention relates to chopped semi-finished products from red poultry meat, including chicken meat, food additive, salt, spices, water, which, as a chicken meat, contains red chicken meat and as a food additive contains silica, also contains a pumpkin and soy protein.uk-UKнапівфабрикатчервоне м’ясо птицігарбузсоєвий білоккремнеземsemi-finished productred poultry meatpumpkinsoy proteinsilicaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПосічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці (Патент на корисну модель № 109586)Technical Report