Посічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці (Патент на корисну модель № 109586) - Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна (My University, 2015)
Винахід належить до посіченого напівфабрикату з червоного м'яса птиці, який включає м'ясо куряче, харчову добавку, сіль, спеції, воду, який як м'ясо куряче містить червоне куряче м'ясо, як харчову добавку містить кремнезем, та додатково містить гарбуз та соєвий білок. The invention relates to chopped semi-finished products from red poultry meat, including chicken meat, food additive, salt, spices, water, which, as a chicken meat, contains red chicken meat and as a food additive contains silica, also contains a pumpkin and soy protein.
Keywords: напівфабрикат; червоне м’ясо птиці; гарбуз; соєвий білок; кремнезем; semi-finished product; red poultry meat; pumpkin; soy protein; silica; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів