Кузьмін, Олег Володимирович2017-05-152017-05-152015Кузьмін, О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації зм’якшеної води / О. В. Кузьмін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – К. : НУХТ, 2015. – Т. 21, №3. – С. 243-255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25242Дослідження механізму встановлення рівноважного стану горілок при створенні водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації технологічної води на стадії Na-катіонітного зм’якшення. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of technological water at the stage of Na-cationization softened.uk-UK1H ЯМР-спектроскопія1H NMR-spectroscopyводно-спиртова сумішaqueous-alcoholic mixtureелектрохімічна активаціяelectrochemical activatingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВстановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації зм’якшеної водиArticle