Сєдих, Кaмiлa Юрiївнa2021-10-112021-10-112021Сєдих, К. Ю. Проект бродильного вiддiлення пивзaводу потужнiстю 7 млн дaл пивa нa рiк з удосконaленням процесу iнтенсифiкaцiї зброджувaння суслa : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кaмiлa Юрiївнa Сєдих ; наук. керівник Валентина Миколаївна Кошова. – Київ, 2021. – 65 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35971otherпивосусловерхове i низове бродiннядрiжджiдоброджувaннясепaрaторцилiндрично-конiчнi бродильнi aпaрaтикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект бродильного вiддiлення пивзaводу потужнiстю 7 млн дaл пивa нa рiк з удосконaленням процесу iнтенсифiкaцiї зброджувaння суслaOther