Дробот, Віра ІванівнаМахинько, Валерій МиколайовичСажина, Альбіна Валеріївна2018-11-272018-11-272018Патент 128201 UA МПК A21D 13/06 (2017.01), A21D 2/26 (2006.01) ВВисокобілковий хлібний виріб зниженої вологості/ Дробот В. І., Махинько В. М., Сажина А. В.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201802518 ; заявл. 13.03.2018 ; опубл. 10.09.2018 ; Бюл. № 17, 2018.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28553Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібних виробів зниженої вологості (сухарних брикетів), збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібних виробів підвищеної харчової цінності та розширенні асортименту високобілкових хлібних виробів зниженої вологості (сухарних брикетів) зі збалансованим хімічним складом. The utility model relates to the food industry, namely the baking industry, and can be used for the production of low-moisture baking products (crumb briquette), soy protein-rich pea protein. The technical result is the receipt of bread products of high nutritional value and the expansion of the range of high-protein bread products of reduced moisture (crumb briquette) with a balanced chemical composition.uk-UKсухарні брикетибілокізолятгорохамінокислотамальтодекстринcrumb briquetteproteinisolatepeaamino acidmaltodextrinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВисокобілковий хлібний виріб зниженої вологості (патент на корисну модель № 128201)Other