Англійська мова: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з матеріалами самостійних видань для студентів ІІІ курсу факультетів «Економіки і менеджменту», «Обліку, фінансів та підприємницької діяльності» всіх спеціальностей денної форми навчання. Ч.2 - Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна; Никитенко, Ольга Василівна (My University, 2008)
Методичні вказівки спрямовані на розвиток комунікативної мовленнєвої компетенції студентів в суспільній та професійній сферах в усних продуктивних видах діяльності (говоріння) та у процесі писемної продуктивної діяльності (письмо) на матеріалі оригінальних газетних та журнальних матеріалів загально бізнесової та професійної тематики.

Methodological materials are aimed at developing students’ communicative language competences in public and occupational domain in oral production (speaking) and in written production (writing) using original articles from business and professional periodical press.
Keywords: гроші; фінансова діяльність компанії; конкуренція; оплата праці; бізнесова етика; глобалізація; money; company’s finance; competition; business ethics; globalization; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації