Шеремет, Олег ОлексійовичСтрашинська, Лариса Володимирівна2022-06-302022-06-302021Шеремет, О. О. Сучасні світові тренди на ринку хлібобулочних та кондитерських виробів /О. О. Шеремет, Л. В. Страшинська // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Х Міжнародної науково-технічної конференції, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 96–97https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37701Визначено сучасні світові тренди на ринку хлібобулочних і кондитерських виробів. Проаналізовано нові тенденції розвитку ринку у зв’язку з пандемією. Акцентовано увагу на виробництві органічної продукції, тенденціях «чистої етикетки», розвитку асортименту товарів тривалого зберігання та малоформатних виробів в упаковці. The modern world trends in the market of bakery and confectionery products are defined. New market trends related to the pandemic are analyzed. Emphasis is placed on the production of organic products, trends in "clean label", the development of the range of durable goods and small products in packaging.кафедра маркетингухлібобулочні і кондитерські виробиорганічна продукція«чиста етикетка»термін зберіганнямалоформатні вироби«споживчий ландшафт»bakery and confectioneryorganic products"Clean label"expiration datesmall-format products"Consumer landscape"Сучасні світові тренди на ринку хлібобулочних та кондитерських виробівThesis