Стешенко, Ольга МихайлівнаГойко, Ірина Юріївна2014-09-122014-09-122010Деклараційний патент на корисну модель № 51738, Кл. A23L 1/06 (2006.01). Спосіб отримання соусу з плодової сировини / Стешенко О. М., Гойко І. Ю. – № 201002106. – заяв. 25.02.2010; опуб. 26.07.2010, Бюл. № 14https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16754Спосіб отримання соусу з плодової сировини включає миття, інспекцію, видалення плодоніжок і кісточок, бланшування, протирання, змішування компонентів рецептури, термічну обробку, фінішування. Як плодову сировину використовують вишню і полуницю, а також толокно, вершки 20 % та сир. A method for making sauce of raw fruit material includes washing, inspecting, removing fruit-stalks and stones, blanching, pulping, mixing the recipe components, thermal treatment, finishing. Cherry and strawberry are used as the raw fruit material. Addtiionally the sauce contains oatmeal, 20 % cream and cottage cheese.otherсоусплодова сировинаsauceraw fruit materialкафедра технології оздоровчих продуктівСпосіб отримання соусу з плодової сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 51738)Other