Синтез мікробного полісахариду етаполану на відпрацьованій соняшниковій олії - Івахнюк, Микола Олександрович (My University, 2014)
Показано можливість використання відпрацьованої соняшникової олії як ростового субстрату для культивування продуцента мікробного полісахариду етаполану A Aetobacter sp. 1MB В-7005. The possibility of using waste sunflower oil as substrate for the growth of producers microbial polysaccharide etapolanu A Aetobacter sp. 1MB B-7005.
Keywords: синтез; відпрацьована соняшникова олія; етаполан; worked sunflower oil; synthesis; etapolan