Джерела інвестиційної діяльності та формування їх структури на підприємствах кондитерської промисловості - Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2009)
Дисертацію присвячено розв’язанню теоретичних та прикладних проблем вибору та формування структури джерел інвестиційної діяльності підприємств кондитерської промисловості. Dissertation is devoted to the decision of theoretical and applied problems of choice and forming of structure of sources of investment activity of enterprises of pastry industry.
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; джерела інвестиційної діяльності; середньозважена вартість капіталу; ефект фінансового левериджу; оптимізація структури джерел інвестиційної діяльності; підприємства кондитерської промисловості; investments; investment activity; sources of investment activity; cost of capital; effect of financial leveridzhu; optimization of structure of sources of investment activity; enterprise of pastry industry; кафедра фінансів