Ефективність: галузевий підхід - Гуткевич, Світлана Олександрівна (My University, 2020)
В монографії узагальнено матеріали наукових досліджень з ефективності економічної діяльності суб’єктів господарювання на макро- та мікрорівнях в різних напрямах і галузях. На основі галузевого підходу визначені основні питання синергетичного ефекту, підвищення ефективності таких напрямів та галузей економіки, як інвестування, енергоефективність, стандартизація, сільське господарство, харчова промисловість, видавничо-поліграфічна та туристична галузі.

This monograph summarizes the materials of scientific research on the effectiveness of economic activity of economic entities at the macro and micro levels in different areas and industries. Based on the sectoral approach, the main issues of synergetic effect, improving the efficiency of such areas and sectors of the economy as investment, energy efficiency, standardization, agriculture, food industry, publishing and printing and tourism are identified.
Keywords: кафедра міжнародної економіки; синергетичний ефект; галузевий підхід; інвестування; енергоефективність; сільське господарство; харчова промисловість; sectors of the economy; energy efficiency; agriculture; food industry