Рекламна діяльність ТОВ "ФЕС УКР" - Сластіон, Тетяна Іванівна; Соловйова, Юлія Євгеніївна (My University, 2018)
Метою дослідження є детальне вивчення комплексу реклами, що використовує ТОВ "ФЕС УКР" для організації продажу своєї продукції та розроблення рекомендацій щодо вдосконалення рекламної кампанії. Компанія займається виробництвом і реалізацією розчинних напоїв. Досліджено, що в усіх рекламних матеріалах підприємства реклама високої якості, кожна торгова марка ТОВ «Фес Укр» має свою гаму кольорів, логотип, слоган, а оформлення і дизайн реклами створює передумови для успішного досягнення кінцевого результату.
Keywords: кафедра маркетингу; рекламна діяльність; маркетингова стратегія; харчова промисловість; бренд; фірмовий стиль; імідж; advertising activities; marketing strategy; food industry; brand; corporate identity; image