Серьогін, Олександр ОлександровичПономаренко, Віталій ВасильовичЛюлька, Дмитро Миколайович2012-02-242012-02-242011Серьогін, О. О. Технологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій для студ. напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" (спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв") денної та заочної форм навчання / О. О. Серьогін, В. В. Пономаренко, Д. М. Люлька. - К.: НУХТ, 2011. - Ч. 1. - 160 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/339Дана характеристика технологічних середовищ харчових виробництв. Приведена класифікація, будова та принцип роботи обладнання для миття, розбирання, механічного подрібнення, перемішування та розділення сумішей. Present classification, structure and principle of operation of the equipment for washing, cutting, mechanical grinding, mixing, and separation of mixtures.uk-UKобладнанняхарчове виробництвосировинаequipmentnutritionalfood productionкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра електропостачання і енергоменеджментуТехнологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій (Частина 1)