Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаБоклан, НаталіяУсатюк, Надія Михайлівна2014-06-102014-06-102014Нєміріч, О. Перспектива використання овочевих порошків при виробництві галет / Олександра Нєміріч, Наталія Боклан, Надія Усатюк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2014. – С. 51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14913Результати досліджень дали можливість рекомендувати порошки з моркви та шпинату для збагачення галет мікронутрієнтами. Визначено, що раціональне дозування порошку з моркви становить 10 %, а порошку з шпинату 5%, що дозволяє отримати вироби з прийнятними органолептичними властивостями і фізико-хімічними показниками якості, які наближені до контрольного зразка. The research results have made it possible to recommend the powder of carrots and spinach to enrich biscuit micronutrients. Determined that the rational dispensing powder of carrots is 10%, and spinach powder with 5%, which provides a product with acceptable organoleptic properties and physico-chemical quality indicators that are close to the control sample.uk-UKовочеві порошкигалетиvegetable powdersbiscuitsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспектива використання овочевих порошків при виробництві галетThesis