Комплексна оцінка якості харчування - Кузьмін, Олег Володимирович; Ільчук, Наталія Вікторівна; Салтан, Борис Андрійович; Сасник, Світлана Сергіївна (My University, 2018)
Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кваліметрія; якість; харчування; qualimetry; quality; diet