Інноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт - Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Осейко, Микола Іванович (My University, 2009)
Робота присвячена вивченню функціональних харчових продуктів. Запропоновано інноваційне технологічне рішення м'ясного фітнес-стандарту з використанням рослинних волокон (спеціальної суміші «Здоров'я»). Показано, що розроблені дієтичні котлети володіють високою харчової та біологічною цінністю, низькою калорійністю.

The work is devoted to functional foodstuff study. An innovative technological solution of «Fitness Standard» meat with the use of plant fibers (a special «Health» mixture) was proposed. It is shown that the developed dietic cutlets have a high nutritional and biological value, and low caloricity.
Keywords: функціональний продукт; functional product; фітнес-харчування; fitness nutrition; meat fitness standard; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів