Баль-Прилипко, Лариса ВацлавівнаОсейко, Микола Іванович2012-06-132012-06-132009Баль-Прилипко, Л. В. Інноваційне технологічне рішення : м’ясний фітнес-стандарт / Л. В. Баль-Прилипко, М. І. Осейко // Збірник наукових праць ХДУХТ. - 2009. - Вип. 1(9). – С. 94-102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1354Робота присвячена вивченню функціональних харчових продуктів. Запропоновано інноваційне технологічне рішення м'ясного фітнес-стандарту з використанням рослинних волокон (спеціальної суміші «Здоров'я»). Показано, що розроблені дієтичні котлети володіють високою харчової та біологічною цінністю, низькою калорійністю.The work is devoted to functional foodstuff study. An innovative technological solution of «Fitness Standard» meat with the use of plant fibers (a special «Health» mixture) was proposed. It is shown that the developed dietic cutlets have a high nutritional and biological value, and low caloricity.otherінноваціятехнологічне рішенням’ясний фітнес-стадартinnovationtechnological solution“Fitness standard” meatкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівІнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандартArticle