Особливості взаємодії однонаправлених і різнонаправлених газорідинних потоків - Піддубний, Володимир Антонович; Лензіон, Сергій Валентинович (My University, 2009)
Наведено аналітичний опис взаємодії рідинних і газових потоків різного спрямування стосовно масообмінних систем. Analytical description of co-operation of liquid and gas streams of a different direction is resulted in relation to the еxchange by the masses systems.
Keywords: втрати; розсіювання; рідина; газ; потік; енергія; losses; dispersions; liquid; gas; stream; energy; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки