Стеценко, Наталія ОлександрівнаМошенська, Лілія Володимирівна2016-09-202016-09-202016Стеценко, Н. О. Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців / Н. О. Стеценко, Л. В. Мошенська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 66-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24056Головною умовою підтримання здоров'я, працездатності та активного довголіття людини є повноцінне і регулярне постачання організму всіма необхідними харчовими речовинами. The main condition for the health, efficiency and active longevity is complete and regular supply of all necessary nutrients.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівнетрадиційна сировинам’ясні продуктихарчування військовослужбовцівnontraditional raw materialsmeat productsfood militaryВикористання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовцівOther