Формування мотиваційного ставлення студентської молоді до фізичного виховання - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2021)
В даній статті розкриваються аспекти формування мотиваційного ставлення студентської молоді до фізичного виховання, фізкультурно-оздоровчої компетентності та здорового способу життя. Мотиваційна основа методичної системи фізичної культури студентської молоді це формування позитивного ставлення, сформована потреба в цінності фізичного виховання та спорту, набуття компетентності, потреба в позитивному емоційному статусі, здоровому способі життя для подальшої життєдіяльності. Thisarticlerevealsaspectsoftheformationofthemotivationalattitudeofstudentyouthtophysicaleducation, physicalfitnessandhealthylifestyle.Themotivationalbasisofthemethodicalsystemofphysicalcultureofstudentyouthistheformationof a positiveattitude, theneedforthevalueofphysicaleducationandsports, theacquisitionofcompetence, theneedfor a positiveemotionalstatus, a healthylifestyleforfurtherlife.
Keywords: фізичне виховання; мотивація; physicaleducation; motivation; кафедра фізичного виховання