Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна - Писарець, Ольга Петрівна (My University, 2015)
Дисертація присвячена удосконаленню технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна. В роботі досліджено хімічний склад та технологічні властивості кукурудзяного борошна обойного порівняно з пшеничним першого сорту. The thesis is devoted to the improvement of bread technology with corn flour application. The chemical composition and technological properties of whole-corn flour in comparison with wheat flour are investigated.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; пшеничне борошно; кукурудзяне борошно обойне; кукурудзяна заварка; wheat flour; whole-corn flour; pregelatinized corn flour