Писарець, Ольга Петрівна2015-11-042015-11-042015Писарець, О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів" / Писарець Ольга Петрівна ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21763Дисертація присвячена удосконаленню технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна. В роботі досліджено хімічний склад та технологічні властивості кукурудзяного борошна обойного порівняно з пшеничним першого сорту. The thesis is devoted to the improvement of bread technology with corn flour application. The chemical composition and technological properties of whole-corn flour in comparison with wheat flour are investigated.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпшеничне борошнокукурудзяне борошно обойнекукурудзяна заваркаwheat flourwhole-corn flourpregelatinized corn flourУдосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошнаThesis