Солод, Анна ЄвгенівнаГубеня, Вячеслав Олександрович2016-03-312016-03-312015Солод, А. Є. Особливості організації харчування дітей на підприємствах готельно-ресторанного господарства / А. Є. Солод, В. О. Губеня // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 206-207.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22684Харчування є однією з основних послуг, яка надається підприємствами готельно-ресторанного господарства, тамає важливу роль у процесі задоволення потреб гостей в основних поживних речовинах та енергії. Nutrition is one of the main services provided by enterprises of hotel and restaurant business, Tama important role in meeting the needs of guests in essential nutrients and energy.uk-UKхарчуванняготельно-ресторанний бізнесдітиchildrenhotel and restaurant businessfoodкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості організації харчування дітей на підприємствах готельно-ресторанного господарстваOther