Особливості організації харчування дітей на підприємствах готельно-ресторанного господарства - Солод, Анна Євгенівна; Губеня, Вячеслав Олександрович (My University, 2015)
Харчування є однією з основних послуг, яка надається підприємствами готельно-ресторанного господарства, тамає важливу роль у процесі задоволення потреб гостей в основних поживних речовинах та енергії. Nutrition is one of the main services provided by enterprises of hotel and restaurant business, Tama important role in meeting the needs of guests in essential nutrients and energy.
Keywords: харчування; готельно-ресторанний бізнес; діти; children; hotel and restaurant business; food; кафедра готельно-ресторанної справи