Управління конкурентоспроможністю молочних фермерських господарств на основі бенчмаркінгу - Керанчук, Тетяна Львівна (My University, 2016)
Тези доповіді присвячені характеристиці основних етапів бенчмаркінгу на молочних фермах. Автором визначені основні Регламенти, які регламентують діяльність молочних ферм на просторі ЄС. Визначені основні ключові процеси та ключові фактор успіху для молочних ферм.
Keywords: молочна ферма; бенчмаркінг; кафедра економіки і права