Штик, Оксана ВікторівнаЯнюк, Тетяна Іванівна2016-10-122016-10-122016Штик, О. В. Дослідження впливу продуктів переробки ячменю на показники якості тіста та готових виробів / О. В. Штик, Т. І. Янюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24416Випікання хліба з нетрадиційною сировиною останнім часом викликає великій інтерес у галузі хлібопечення. Нетрадиційну сировину додають з метою збагачення хліба мінеральними речовинами, вітамінами, харчовими волокнами. Baking bread with different raw materials in recent years is the great interest in the baking industry. Add a new raw material to enrich bread mineral substances, vitamins, dietary fiber.uk-UKкафедра технології зберігання і переробки зернаячміньхлібобулочні виробихарчова цінность продуктуячменьbarleybaked goodsnutritional value of the productДослідження впливу продуктів переробки ячменю на показники якості тіста та готових виробівOther