Гаврилюк, ОлександрГойко, Ірина Юріївна2023-12-142023-12-142023Гаврилюк, О. Обґрунтування використання ягідної сировини у виробництві напою для / О. Гаврилюк, І. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С.54-55https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41763Напій з ягідної сировини - чорної смородини, обліпихи, червоної смородини, журавлини має чудові органолептичні властивості та допомагає покращити психоемоційний стан військовослужбовців.A drink made from berry raw materials - black currant, sea buckthorn, red currant, cranberry has excellent organoleptic properties and helps to improve the psycho-emotional state of military personnelukчорна смородинаобліпихачервона смородинажуравлинавійськовослужбовцінапійblack currantsea buckthornred currantcranberrymilitary personneldrinkкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування використання ягідної сировини у виробництві напою для військовослужбовцівThesis