Державне регулювання категоризації готелів та аналогічних закладів розміщення - Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2017)
Досліджено вплив зміни нормативно-правових документів щодо присвоєння категорії готелям та аналогічним засобам розміщення на забезпечення якісного обслуговування. The effect of changes in legal documents on assigning categories to hotels and similar accommodation to ensure quality service.
Keywords: державне регулювання; категорізація; готелі; кафедра туристичного та готельного бізнесу; state regulation; cagorization; hotels