Теплообмін в вакуум-апаратах - Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2017)
Проведено розрахунок інтенсивності теплообміну в вакуум-апаратах для різних періодів процесу. The calculation of the intensity of heat transfer in vacuum devices for different periods of the process.
Keywords: цукрове виробництво; уварювання утфелів; теплообмін; sugar production; the invasion of massecuite; heat exchange