Жученко, Катерина Олександрівна2023-04-252023-04-252023Жученко, К. О. Розроблення рецептури булочного виробу, збагаченого пророщеним насінням льону, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Мерефа, Харківської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Жученко Катерина Олександрівна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2023. – 195 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40371otherнасіння льонупророщуваннялігнанипитомий об'єм хлібабулочка «Лляний росток»хліб «Київський»булочка з фруктозою та лактулозоюбатон «Домашній»flax seedsgerminationlignansspecific volume of breadflax sprout bunKyivsky breadfructose and lactulose bunDomashniy loafкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептури булочного виробу, збагаченого пророщеним насінням льону, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Мерефа, Харківської областіOther