Технологія солоного гарбузового морозива з використанням поліфункціонального напівфабрикату - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кучинський, Вячеслав Валерійович (My University, 2021)
Проведені дослідження свідчать про доцільність використання поліфункціонального напівфабрикату, що містить кукурудзяну, оливкову олії, порошок з гарбуза, карагенан та гімалайську сіль у складі морозива для покращення органолептичних та фізико-хімічних показників якості та розширення асортименту продукції підвищеної харчової цінності. The conducted researches testify to expediency of use multifunctional semi-finished product containing corn, olive oil, pumpkin powder, carrageenan and Himalayan salt in ice cream for improvement of organoleptic and physicochemical quality indicators and expanding the range of products of high nutritional value.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; карагенан; харчова емульсія; напівфабрикат; харчова цінність; морозиво; полідисперсна система; сушена харчова продукція; купажована олія; carrageenan; food emulsion; semi-finished product; nutritional value; ice cream; polydisperse system; dried food products; blended oil