Визначення нітратів і нітритів у харчових продуктах - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Біла, Галина Миколаївна; Ганчук, Вікторія Дмитрівна; Христіансен, Маргарита Георгіївна (My University, 2012)
Представлені результати іонометричного визначення нітратів у овочах та фруктах, що вирощені в 2011 році в різних районах України. Представлені результати фотометричного визначення нітритів у ковбасних виробах від різних товаровиробників. The Presented results ionometric determinations nitrate in vegetable and fruit, which have grown in 2011 in different region of the Ukraine. The Presented results photometric determinations nitrite in sausage product from different producers.
Keywords: нітрити; нітрати; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів