Пушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина Львівна2013-01-242013-01-242012Пушка, О. С. Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатах / О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Наукова творчість в індустрії гостинності : матеріали ІІ всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15-16 листопада 2012 р. - Донецьк, 2012. - С. 174-175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5588Дана характеристика популярних гідроколоїдів. The characteristic of popular hydrocolloids is given.uk-UKкремгідроколоїдиструктурахарчові добавкиcreamhydrocolloidsstructurefood additivesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатахThesis