Граничні інтегральні рівняння в плоских квазістатичних задачах лінійної в’язкопружності - Нещадим, Олександр Михайлович; Зінькевич, Олексій Петрович; Сафонов, Володимир Михайлович (My University, 2013)
Розв’язок квазістатичного рівняння руху в'язкопружної області представлено у вигляді в’язкопружних потенціалів. Перехід на границю області приводить до системи інтегральних рівнянь відносно компонент шуканої векторної щільності потенціалу. При чисельному розв’язуванні одержаної системи інтегральних рівнянь другого роду застосовується метод “кроків за часом ”. Solution quasi-static equations of motion of viscoelastic region represented as a viscoelastic potentials. Go to the boundary region leads to a system of integral equations for the unknown component of the vector potential density. In the numerical solution of the resulting system of integral equations of the second kind method of "time steps."
Keywords: квазістатичне рівняння; в’язкопружні потенціали; граничний перехід; щільність потенціалу; kvazіstatichne rіvnyannya; v'yazkopruzhnі potentsіali; boundary perehіd; schіlnіst potentsіalu; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.