Проблема взаємодії фольклору та літератури - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2014)
В статті розглядається проблема співіснування фольклору та літератури як приклад взаємодії двох різних видів мистецтв. This paper addresses the problem of coexistence of folklore and literature as an example of interaction between two different arts.
Keywords: система; концепція; фольклор; література; художні засоби; system; folklore; concept; literature; art tools; кафедра гуманітарних дисциплін; концепция; фольклор; литература; методы