Ріпка, Наташа ІванівнаКовбаса, Володимир МиколайовичФалендиш, Наталія ОлексіївнаКовальов, Олександр Володимирович2013-02-052013-02-052005Ріпка, Н. І. Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсів / Н. І. Ріпка, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш, О. В. Ковальов // Наука і освіта : VIII Міжнародна конференція. - Т. 69. - 2005. - С. 68-70https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6034У роботі вивчено вплив різних антиоксидантів на збереження якості картопляних чіпсів та протікання процесів під час їх зберігання. In the work we studied the influence of various antioxidants on the maintenance of the quality of potato chips and the flow of processes in the time of their storage.uk-UKхарчоконцентратичіпсиоліяантиоксидантитермін зберіганняякістьfood concentrateschipsbutterantioxidantsvalidityqualityкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсівArticle