Кишенько, Василь ДмитровичЛаданюк, Анатолій Петрович2012-03-222012-03-222008Кишенько, В. Д. Інтенсифікація технологічних процесів харчових виробництв на основі синергетичного підходу / В. Д. Кишенько, А. П. Ладанюк // Наукові праці НУХТ. – 2008. - № 24. – С. 47-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/488Сформульовано напрямок досліджень технологічних процесів харчових виробництв як складних систем в умовах самоорганізаційного структуроутворення. Визначені базові математичні схеми для опису та інтенсифікації харчових виробництв з позицій синергетики, які орієнтовані на використання в системах автоматизованого управління.Formulated line of research processes food industry as a complex system in a self-organizing structure. The base mathematical scheme for describing and intensification of food production from the standpoint of synergetics, which are targeted for use in automated control systems.uk-UKтехнологічні процесихарчові виробництвасинергетикаматематичні моделіprocessesfood productionsynergeticsmathematical modelsкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управлінняІнтенсифікація технологічних процесів харчових виробництв на основі синергетичного підходуArticle