Інтенсифікація технологічних процесів харчових виробництв на основі синергетичного підходу - Кишенько, Василь Дмитрович; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2008)
Сформульовано напрямок досліджень технологічних процесів харчових виробництв як складних систем в умовах самоорганізаційного структуроутворення. Визначені базові математичні схеми для опису та інтенсифікації харчових виробництв з позицій синергетики, які орієнтовані на використання в системах автоматизованого управління.

Formulated line of research processes food industry as a complex system in a self-organizing structure. The base mathematical scheme for describing and intensification of food production from the standpoint of synergetics, which are targeted for use in automated control systems.
Keywords: технологічні процеси; харчові виробництва; синергетика; математичні моделі; processes; food production; synergetics; mathematical models; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка