Кредитно-модульна організація навчального процеса: теорія і практика - Павлов, Валерій Лук’янович (My University, 2004)
Розглядаються теоретичні і практичні аспекти впровадження кредитно модульної організації навчального процеса у вузах України.

The theoretical and practical aspects of the implementation of creditmodular organization of the educational process in universities of Ukraine.
Keywords: самостійна робота студентів; кредит; модуль; навчальний процес; оцінка знань; self-study; credit; module; learning process; assessment of knowledge; кафедра гуманітарних дисциплін