Інноваційні технології альтернативного енергозабезпечення харчових і переробних підприємств в прикладах і задачах - Сухенко, Юрій Григорович; Серьогін, Олександр Олександрович; Муштрук, Михайло Михайлович; Рябоконь, Наталія Вікторівна (My University, 2016)
Описані технології та обладнання, що дають можливість застосувати на виробництві різновиди геотермальної, сонячної, вітрової енергій, гідроенергії, твердого біопалива та біогазу, наведені приклади конструювання і раціонального застосування обладнання. Described are technologies and equipment that make it possible to apply in the production of varieties of geothermal, solar, wind energy, hydro energy, solid biofuels and biogas, examples of the design and rational application of equipment.
Keywords: кафедра електропостачання і енергоменеджменту; альтернативна енергетика; біогаз; тверде паливо; department of theoretical mechanics and resource-saving technologies; alternative energy; biogas; solid fuel