Сокульський, Едуард Олексійович2022-10-142022-10-142022Сокульський, Е. О. Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 4,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Едуард Олексійович Сокульський ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2022. – 65 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38188otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствахмільпивне суслопивохолодне охмеленнябродіннядоброджуванняПроект цеху ферментації пивзаводу потужністю 4,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пиваOther