Установка для отримання спирту ректифікованого високоякісного (Патент на винахід № 36317) - Гулий, Іван Степанович; Циганков, Петро Семенович; Шиян, Петро Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Артюхов, Володимир Якович; Бальоха, Іван Дмитрович; Сизько, Валерій Борисович (My University, 1999)
Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалену установку для отримання спирту ректифікованого високоякісного. An invention behaves to a spirit industry and is the improved setting for the receipt of alcohol rectificatе high-quality.
Keywords: бражна колона; condensers; ректифікаційна колона; епюраційна колона; дефлегматори; конденсатори; beer column; rectification column; epuration column; refluxers; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства