"Потрійна спіраль" взаємовідносин між державою, наукою та бізнесом у досягненні соціально-економічного розвитку національної економіки - Дука, Анастасія Петрівна (My University, 2012)
Проаналізовано основні теоретичні засади моделі потрійної спіралі. Окреслено взаємовідносини між державою, наукою та бізнесом. Визначені специфічні риси соціально-економічного розвитку національної економіки. The basic theoretical principles of the triple spiral model are analyzed. The relationship between the state, science and business is outlined. The specific features of socio-economic development of the national economy are determined.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; cоціально-економічний розвиток; національна економіка; інтеграція; модель взаємодії; простір інновацій; socio-economic development; national economy; integration; model of interaction; space of innovations