Розробка автоматичної системи підготовки передпольотної інформації - Артеменко, Ольга Василівна; Бєляєв, Юрій Борисович; Шмельова, Тетяна Федорівна (My University, 2010)
Застосування системи в передпольотному інформаційному обслуговуванні дає можливість оперативно екіпажу підбирати вибіркову інформацію, що стосується конкретного виду польоту, а використання діаграми наочно оцінювати стан усіх факторів і підфакторів. Це підвищить ефективність передпольотної підготовки, скоротить час на підготовку інформації й прийняття рішення і мінімізує ймовірність допущення помилки. Application of the system in pre-flight information service makes it possible to pick up the crew of selective information regarding the specific type of flight and use diagrams visually assess the condition of all the factors and pidfaktoriv. This will improve the efficiency of pre-flight preparation, reduce training time information and decision making and minimizes the likelihood of an error.
Keywords: система; system; екіпаж; діаграма; підсистема аналізу; crew; chart; subsystem analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка