Наукові та прикладні аспекти створення інтегрованої структури господарювання у малому підприємництві харчової промисловості України - Говорушко, Тамара Андріївна (My University, 2008)
Розглянуто організаційно - правові форми об’єднань підприємств в Україні, обґрунтовано сутність інтегрованої структури господарювання та доцільність створення Національної асоціації малих підприємств з виробництва харчових продуктів та перероблення сільськогосподарської сировини.

Pravoye considered organizational forms of business combination in Ukraine, justified by the nature of integration of management structures and the feasibility of a national association of small enterprises for the production of food and raw materials processing.
Keywords: об’єднання підприємств; підприємство; мале підприємництво; інтеграція; business combinations; enterprise; small business; integration; кафедра фінансів