Інтелектуальна система управління технологічним комплексом цукрового заводу в умовах конфліктності - Сич, Марина Анатоліївна; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2015)
Визначення інтелектуальної системи ґрунтувалося на можливості декомпозиції системи на три підсистеми: підсистему інтелектуального управління, підсистему ухвалення рішення і підсистеми базового управління, яка організовувала дії на об’єкт управління, що функціонує в умовах конфлікту. Determination of the intellectual system based on the possibility of decomposition of the system into three subsystems: intelligent control subsystem, subsystem of decision and control subsystems of the base, which organized the action on the object of control that operates in conflict.
Keywords: інтелектуальні системи; технологічний комплекс; цукровий завод; intelligent systems; technological complex sugar factory; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка