Економетричний аналіз розвитку світового ринку горіхівництва як елемент стратегічного управління - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна; Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2025)
Представлені наукові дослідження ринку горіхів з використанням економетричних інструментів показали тенденції щодо збільшення обсягів виробництва горіхів і продуктів їх переробки в найближчій перспективі. Scientific research on the nut market, conducted using econometric tools, has identified trends pointing to a projected increase in the production volumes of nuts and nut-based processed products in the near term.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; економетричний аналіз; стратегічний розвиток; nut cultivation; management; econometric analysis; strategic development; strategic development