Lugovska, Oksana2013-09-182013-09-182013Lugovska, O. Problems of stability inulin and olihofructose in food storage / O. Lugovska // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013 р. — Ч. 4. – С. 443-444.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9751Inulin and olihofructose can be used as purely dietary components for creation of functional food stuff with the different declared properties. Інулін і олігофруктозу можна використовувати в якості харчових компонентів для створення функціональних продуктів харчування з різними властивостями.otherolihofruktozafoodsinulinолігофруктозапродукти харчуванняінулінProblems of stability inulin and olihofructose in food storageOther