Гойко, Ірина ЮріївнаКоваленко, Олександра Сергіївна2021-04-252021-04-252021Гойко, І. Обгрунтування використання пюре чорної смородини та мигдалю у виробництві йогуртів / І. Гойко, О. Коваленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33611Показано перспективність використання пюре із чорної смородини та мигдалю для виробництва йогуртів. The prospects of using black currant and almond puree for yogurt production are shownotherпюречорна смородинамигдальйогуртрureeblack currantalmondsyogurtкафедра технології оздоровчих продуктівОбгрунтування використання пюре чорної смородини та мигдалю у виробництві йогуртівThesis