Тлумачний словник екологічних термінів - Левандовський, Леонід Вікторович; Танащук, Людмила Іванівна; Степанець, Любов Филимонівна; Суходол, Вікторія Хомівна (My University, 2006)
Наведено тлумачення основних екологічних понять і термінів. Interpretation given the basis of ecological concepts and terms.
Keywords: екологія; словник; dictionary; ecology