Шульга, Оксана СергіївнаШульга, Сергій Іванович2019-01-172019-01-172018Шульга, О. С. Біодеградабельна їстівна плівка та покриття як спосіб внесення вітамінів у кондитерські та хлібобулочні вироби / О. С. Шульга, С. І. Шульга // Наукові записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Технічні науки. – 2018. - Т. (68), № 2, – С. 284-289.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28742У статті представлено результати експериментальних досліджень щодо внесення нетермостабільних вітамінів С та F, а також фрутово-овочевих порошків за допомогою біодеградабельного їстівного покриття або плівки. The article presents the results of experimental studies on the introduction of non-thermostable vitamins C and F, as well as fruit and vegetable powders with the help of biodegradable edible coatings or films.uk-UKбіодеградовані плівкиїстівна плівка і покриттяхлібобулочні виробикондитерські виробиbiodegradable filmsedible film and coatingbaked goodsconfectioneryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра харчової хіміїБіодеградабельна їстівна плівка та покриття як спосіб внесення вітамінів у кондитерські та хлібобулочні виробиArticle