Подковко, Оксана Анатоліївна2017-04-272017-04-272014Подковко, О. А. Масляна паста з мікронутрієнтами червоного столового буряка / О. А. Подковко // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 11 листопада 2014 р. - К.: ІПР НААНУ, 2014. - С. 165-167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25177Органолептична оцінка зразків масляної насти показала, що порошок із червоного столового буряка, інулін та насіння льону гарно поєднуються із молочною основою масляної пасій. Масляна паста характеризується приємним світлорожевим кольором, вишуканим смаком та однорідного по всій масі, пластичною консистенцією. Внесений комплекс рослинних харчових добавок сприяє покращенню здатності структури масляної пасти утримувати рідку фазу жиру. Organoleptic evaluation samples of oil infusions showed that the powder with red table beets, inulin and flaxseed combine well with milk-based oil Paz. Oil svitlorozhevym paste characterized by pleasant color, exquisite taste and uniform throughout the mass, plastic consistency. Contributed complex herbal dietary supplements improves the ability to maintain the structure of the oil paste liquid phase fat.uk-UKмасляна пастаbutter pasteпорошок бурякаbeet powderкафедра технології молока і молочних продуктівМасляна паста з мікронутрієнтами червоного столового бурякаArticle