Мартич, Віталій ВолодимировичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГончарук, Олена Владиславівна2014-03-052014-03-052013Мартич, В. В. Дослідження окремих реологічних характеристик сумішей для морозива молочного із зародками пшениці / В. В. Мартич, Г. Е. Поліщук, О. В. Гончарук // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. – 2013. ‒ Т. 15, № 1 (55), Ч. 3. ‒ С. 90‒95.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12939В статті досліджено окремі реологічні характеристики сумішей для молочного морозива із зародками пшениці. Встановлено рекомендований вміст зернового компонента, який забезпечує ефективне структурування молочних сумішей. Доведено доцільність заміни 2-3 % сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ) на зародки пшениці. Research of some rheological characteristics of mixtures for dairy ice cream with wheat germ. Established the recommended contents of grain entering the component that provides efficient structuring of infant formula. The expediency of replacing 2-3% of dry skimmed milk residue (DSMR) on wheat germ.otherреологічні характеристикисумішізародки пшениціморозивоrheological propertiesice-creamwheat germкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження окремих реологічних характеристик сумішей для морозива молочного із зародками пшениціArticle