Дослідження окремих реологічних характеристик сумішей для морозива молочного із зародками пшениці - Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гончарук, Олена Владиславівна (My University, 2013)
В статті досліджено окремі реологічні характеристики сумішей для молочного морозива із зародками пшениці. Встановлено рекомендований вміст зернового компонента, який забезпечує ефективне структурування молочних сумішей. Доведено доцільність заміни 2-3 % сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ) на зародки пшениці. Research of some rheological characteristics of mixtures for dairy ice cream with wheat germ. Established the recommended contents of grain entering the component that provides efficient structuring of infant formula. The expediency of replacing 2-3% of dry skimmed milk residue (DSMR) on wheat germ.
Keywords: реологічні характеристики; суміші; зародки пшениці; морозиво; rheological properties; ice-cream; wheat germ; кафедра технології молока і молочних продуктів