Технологія щербету з додаванням рослинної білкововмісної сировини - Божко, Олександр Сергійович (My University, 2017)
В статті розглянута можливість використання амарантового і кокосового борошна, глюкозно-фруктозного сиропу ГФС-42, в технології східних солодощів, зокрема щербету. Наведено результати досліджень, що встановлюють вплив даної сировини на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники готової продукції. The article discussed the possibility of using amaranth and coconut flour, glucose-fructose syrup HFS-42 technology оriental sweets, including sherbet. The results of studies that establish the impact of raw materials on the organoleptic, physical, chemical and structural and mechanical properties of finished products.
Keywords: амарантове борошно; Amaranth flour; кокосове борошно; coconut flour; кафедра готельно-ресторанної справи